Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információért kérjük olvassa el adatvédelmi elveinket.
Menü

Atcom Energy Power 6 kg

Ár:
18.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. március 08.
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron

Kiszerelés: 6 kg

Energiakoncentrátum a hajszálpontos teljesítménynövekedésért, az erős izomzatért és a regenerációs idő csökkentésére. Ideális: sportlovaknak (díjlovaknak, ugrólovaknak, militrylovaknak, galopplovaknak, távlovaknak) energiakoncentrátumként betegség után felépülő lovaknak, valamint olyan lovaknak, melyeknek gyors testsúlynövekedésre van szükségük

További információk a termékoldal alján

Ingyenes szállítással
 

Menny.:db

Kedvezmények

A feltüntetett árak bruttó árak!
A deviza árfolyamok miatti árváltoztatás jogát fenntartjuk.
A vásárláshoz nem szükséges regisztráció. Termékeinket ingyenesen szállítjuk az egész országban.
 
TUDTAD?
  • Szinte minden müzlinknek megvan az ásványi anyag kiegészítő párja. Ha zsákos müzlid mellé ásványi kiegészítőt is vásárolsz, jelentős megtakarítást érhetsz el, ugyanis ha összehangolod a müzli és az ásványi kiegészítő mennyiségét, a zsák jóval tovább kitart és kevesebb mennyiségű abraktakarmány szükséges, mely által kevéssé terheled lovad emésztőrendszerét.
  • Ásványi kiegészítőink jelentős mértékben tartalmaznak szerves formában kötött ásványi anyagokat, így felszívódásuk könnyebb és biztosabb. Nem kidobott pénz, ami rájuk költesz.
  • Műanyag vödrös termékeink helyét hamarosan átveszik a papírzsákos és utántöltő vödrös megoldások, ezzel is hozzájárulva a környezetünk megóvásához.

Személyes átvételi kedvezmény: 

  • Telephelyi átvétel esetén minden termékre -->kedvezményt<-- biztosítunk
  • Legalább 90.000 Ft értékő vásárlás esetén, telephelyünk 40 km-es körzetében a termékeket telephelyi átvételi kedvezményes áron adjuk és ingyenesen kiszállítjuk - Részletekért keressen minket elérhetőségeinken!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás és ParaméterekJellemzők:

– gyorsan rendelkezésre álló és kiválóan hasznosuló energiaforrás remekül emészthető
szénhidrátok és növényi olajok alakjában
– csökkenti a regenerációs időt
– aminosavakat tartalmaz az izmozat támogatására
– magas dózisú E és C vitamint tartalmaz az optimális sejtműködés és laza izmozat érdekében

Leírás:

A sport- és nagy teljesítményű lovaknak versenyeik során megfelelő mennyiségű energiabevitelre van szükségük izomzatuk helyes működéséhez. Minél nagyobb a ló teljesítménye, az izomzatának is annál több energiára van szüksége. Az ATCOM Energy Power-t ezen megnövekedett energiaigény fedezésére fejlesztettük ki.
Hatásos energiakoncentrátumunk bármilyen fajtájú sportló számára már kis mennyiségben is kiváló energiaforrás a könnyen emészthető szénhidrát- és gyorsan hasznosuló növényi olaj (pl. lenolaj, kukoricacsíra olaj) tartalmának köszönhetően. Fogyasztása által lovunk gyors kifáradása, életerejének csökkenése és a túl hosszú regenerációs szakasz elkerülhető.

Az ATCOM Energy Power lehetővé teszi ezáltal, hogy kiszámítható módon növeljük lovunk teljesítményét, ráadásul úgy, hogy nem terheljük ezáltal az emésztőrendszerét. Létfontosságú antioxidánsokat tartalmaz a sejtek természetes védelme céljából. E és C vitamin tartalma segít elkerülni az izomrostok károsodását és hatékony támogatást nyújt az erős és laza izomzat eléréséhez, továbbá aminosav tartalmával hozzájárul az izomzat növekedéséhez is.

Etetési javaslatok:
Nagy testű lovaknak 100-800 g/nap

Amennyiben lehetséges, az ajánlott napi mennyiséget két részre osztva etessük. Edzési és kiképzési időszakban egy nagy testű ló ajánlott adagja 100-500 g/nap. Kifejezetten nagy teljesítményt igénylő pl. versenynapokon lehetséges az adagot 800 g-ra emelni.

Ajánlás célzott etetésre verseny időszakban:
– verseny idényben 150-500 g/nap
– egy héttel a verseny napja előtt 75-150 g/nap mennyiséggel kezdeni, és ezt fokozatosan 400-500 g/nap-ra emelni. A teljesítmény leadást igénylő napokon 1-2,5 órával az igénybevétel előtt 500-800 g mennyiséget a szokásos napi abrakhoz adni.
– az erősen igénybevett tenyészméneknek 400-600 g ajánlott a fedeztetési napokon

Vásárlói vélemények a termék Atcomhorse.de oldaláról:

Két éjszakába nyúló lovastusa versenyemen (KI.L) alkalmaztam a terméket. A díjlovaglást megelőző napon 500 g-ot, a terep napon 800 g-ot és az azt követő napon, az ugróverseny napján 500 g-ot etettem a lovammal a szokásos abrakja mellett. Hogy tényleg össze lehessen hasonlítani, két másik military eseményen, melyeken hasonló feltételek mellett vettem részt, nem etettem az ATCOM Energy Powert. Ahogy korábban már megszoktam, az Energy Power nélkül mindkét esemény során lovam szemmel láthatóan veszített a súlyából, azonban azokon az alkalmakon, amikor ette az Energy Powert, ez a súlyvesztés jóval csekélyebb volt. Az utolsó ugró napokon sokkal jobban érezte magát, izomláza is kevésbé jelentkezett, mint az Energy Power nélkül.
Még sosem volt jó tapasztalatom nála az abrak (roppantás nélküli zab) hatásának számára, energiaigényének megfelelő növelésével. Nekünk az Energy Power használata jó megoldásnak bizonyult. Mostantól minden versenyén kapni fogja a normál takarmánya mellé és remélem, hogy továbbra is segíteni fogja őt abban, hogy fittebben vegye az akadályokat és ne veszítsen szemmel láthatóan a súlyából.

5/5

Susanne 11.07.2017.

A Pferd & Jagd kiállításon szakszerű tanáccsal láttak el. Sajnos már nem emlékszem a hölgy nevére, akivel beszéltem, de ezúton is szeretném szívből megköszönni a tanácsait.
A lovam a kiállítás ideje alatt abbahagyta az abrak evést, fáradtan és leverten viselkedett. Emiatt valamilyen kiegészítő után érdeklődtem és az ATCOM Energy Powert ajánlották. Lovam már néhány órával az első etetés után érezhetően éberebb és koncentráltabb lett. Izomzata elengedettebbé vált és az étvágya is elkezdett visszatérni, így a Working Equaitation Show Kupán, az Aktionring-ben, majd az azután következő MiMaMo Show-n is a szokásos örömmel teljesítettünk.
Csak ajánlani tudom az Energy Powert.
Üdvözlettel, egy boldog lótulajdonos és egy elégedett ló

5/5
Anne 20.12.2017.Energiakoncentrátum a hajszálpontos teljesítménynövekedésért, az erős izomzatért és a regenerációs idő csökkentésére

Ideális:
– sportlovaknak (díjlovaknak, ugrólovaknak, militry-lovaknak, galopplovaknak, távlovaknak)
– energiakoncentrátumként betegség után felépülő lovaknak, valamint olyan lovaknak, melyeknek gyors testsúlynövekedésre van szükségük

Összetétel:
zselatinizált kukoricakeményítő, maltodextrin, lenmagpogácsa-finomliszt, zabliszt, növényi zsír (pálma), kukoricacsíra, banánpor, monokalcium-foszfát, kukoricacsíra olaj, zsírsavak, magnézium-fumarát, tengeri só, lenolaj

Keresés